Nieuwsoverzicht
Al het nieuws
Librije gaat voor 4 sterren!

Librije gaat voor 4 sterren!

De Librije in Zwolle behoort officieel tot de 50 beste restaurants ter wereld en is een van de weinige drie sterrenrestaurants in Nederland. Met de desinfectie-zuilen van BEER facilitair doet het beroemde restaurant van Jonnie en Thérèse een gooi naar de absolute top 10 van beste mondiale restaurants. Wanneer de De Librije de deuren binnenkort weer opent, gebruiken gasten de zuilen om de verspreiding van COVID-19 succesvol tegen te gaan.

Wil ook jij - net als de Librije - je gasten, medewerkers en jezelf beschermen tegen het Coronavirus? Heb je behoefte aan gecertificeerde mondkapjes, desinfectie-zuilen, schorten? Neem dan contact op met BEER.

BEER
Tel: 088-2142200 | Mail: info@beer.nl

Ps. Zie voor certificeringen, keurmerken, verkoopprijzen en leveringstermijn de voorgaande posts op onze bedrijfspagina 

Succes aan alle kappers

Succes aan alle kappers

Na twee maanden verplicht dicht te zijn geweest, mag er vanaf vandaag weer naar hartelust worden geknipt, geverfd en gewassen! En dat laat Nederland zich geen tweede keer zeggen. Het is topdrukte in de kapsalons en niet alleen daar, maar ook bij ons. Want al deze kappers vragen BEER facilitair om gecertificeerde COVID-19 bescherming (mondkapjes, desinfectiezuilen, schorten, etc).

Wil ook jij je klanten, medewerkers en jezelf beschermen tegen het Coronavirus? Neem dan rechtstreeks contact op met Arthur Post.

Arthur Post
BEER
Tel: 06 36 39 6606 | Mail: info@beer.nl

Ps. Zie voor certificeringen, keurmerken, verkoopprijzen en leveringstermijn de voorgaande posts op onze bedrijfspagina.

Neem voorzorgsmaatregelen tegen COVID-19

Neem voorzorgsmaatregelen tegen COVID-19

Het versoepelen van de RIVM richtlijnen, neemt de zorg op besmetting van het Coronavirus allesbehalve weg. Beschermingsmiddelen doen dat grotendeels wel. BEER facilitair levert deze in de vorm van desinfectie flacons, desinfectie zuilen, mondkapjes en (operatie)schorten aan onder andere ziekenhuizen, horeca, schoonmaakbedrijven en kapsalons.

Zie voor certificeringen, keurmerken, verkoopprijzen en leveringstermijn de voorgaande post op onze bedrijfspagina of neem rechtstreeks contact op met Arthur Post.

Arthur Post
BEER
Tel: 06 36 39 6606 | Mail: info@beer.nl

Van der Poel Slagerijen

Van der Poel Slagerijen

BEER is werkzaam in uiteenlopende branches. Zo monitoren en kopen we op elk moment van de dag energie in voor restaurants, kledingzaken, speelhallen, elektronicawinkels, theaters, etc. etc. Wat nog ontbrak was een slagerij. Tot nu toe. Sinds deze week zijn we verantwoordelijk voor de energiehuishouding van Van der Poel Slagerijen. Bedankt voor het vertrouwen!

BEER
info@beer.nl
BEER helpt organisaties, bedrijven en huishoudens aan de scherpste energietarieven tegen de beste voorwaarden.

Energie bespaartips voor huishoudens

Energie bespaartips voor huishoudens

Met alle onzekerheden die deze Coronatijd met zich meebrengt, is er een zekerheid: de komst van weer een nieuwe en vaak tegenvallende energienota. Hoe deze voor je huishouden te verlagen? BEER adviseert met 7 tips + 1.

1. Doe een uur voor het slapen gaan de verwarming uit en schaf energiezuinige apparaten en verlichting aan. 2. Ventileer je huis waardoor vochtige lucht plaatsmaakt voor droge buitenlucht (droge lucht verwarmt sneller). 3. Verbruik je minimaal de helft van je stroom in de nacht en het weekend? Onderzoek dag- en nachtstroom. 4. Vervang je oude cv-ketel als deze ouder is dan tien jaar. 5. Wit de muren zodat je minder snel de lampen aandoet. 6. Koop zonnepanelen (maar lees je goed in!). 7. Stap over naar een goedkoper energiebedrijf.

Bonustip. Maak een afspraak met BEER als je energiecontract binnen het jaar afloopt. Dan ben je verzekerd van een aanzienlijke besparing op je maandelijkse energiekosten.

BEER
info@beer.nl
BEER helpt organisaties, bedrijven en huishoudens aan de scherpste energietarieven tegen de beste voorwaarden.

Top!

Top!

Sinds onze berichtgeving dat dít het moment is om over te stappen naar een andere energieleverancier, staat de telefoon niet stil. Opvallend veel restaurants laten nu door BEER energie een besparingsanalyse opmaken en dat levert ze geen windeieren op, zoveel is zeker.

Wil je dat BEER ook energiemaatwerk voor jouw restaurant levert? Neem dan contact op als je energiecontract binnen het jaar afloopt. Met het maken van een afspraak bespaar je al snel honderden euro's per maand.

BEER
info@beer.nl
BEER helpt organisaties en bedrijven aan de scherpste energietarieven tegen de beste voorwaarden.

Stap over

Stap over

Stroom kostte de afgelopen tien jaar rond de 50 euro per megawattuur. Nu de helft. Gas - normaal zo'n 20 euro - is met 7 euro per megawattuur zelfs nog goedkoper.

Dat de prijs voor energie blijft dalen wordt veroorzaakt door de warme winter, het lage verbruik dankzij de coronacrisis en de wereldwijde prijzenoorlog om olie. Het gevolg: gas en stroom zijn voor zowel huishoudens als bedrijven extreem goedkoop.

Laat BEER energie het energieverbruik onderzoeken en een besparingsanalyse voor je bedrijf opmaken. Neem contact op als je energiecontract binnen het jaar afloopt en bespaar al snel honderden euro's per maand.

BEER?
info@beer.nl
BEER helpt organisaties en bedrijven aan de scherpste energietarieven tegen de beste voorwaarden.

Wat doet de olieprijs?

Wat doet de olieprijs?

Het schommelen van de olieprijs is sinds jaar en dag een goede graadmeter voor wat de energietarieven gaan doen. In de afgelopen 10 jaar is de koers voor een vat Brent Olie nog nooit zo laag geweest als nu. Reden: de coronacrisis en het OPEC-conflict tussen Rusland en Amerika waardoor eerstgenoemde besloot de olieproductie te verhogen.

BEER adviseert dan ook: als er één moment is om over te stappen naar een andere energieleverancier, dan is het nu. Wie dat moet worden? Neem contact met ons op. Wij leveren maatwerk en ontzorgen je als ondernemer volledig.

BEER
info@beer.nl
BEER helpt organisaties en bedrijven aan de scherpste energietarieven tegen de beste voorwaarden. 

Energieprijzen historisch laag

Energieprijzen historisch laag

Hoe intensief je het wereldnieuws en de ontwikkelingen op de beurs ook volgt. Hoe goed je forecast ook is, een pandemie als deze was niet te voorzien. Hoezeer het je ook overvalt; zaak is dat je er nu naar handelt.

En dat is wat BEER in volle omvang doet. Omdat heel Europa stil ligt, zijn de tarieven op de Spotmarken historisch laag en is het wellicht een goede keuze om een vaste prijs aan te gaan! Of dat voor jouw organisatie geldt? Dat onderzoeken we graag voor je.

BEER
info@beer.nl
BEER helpt organisaties en bedrijven aan de scherpste energietarieven tegen de beste voorwaarden.
 

Stoppen met aardgas??

Stoppen met aardgas??

Wij roepen het al meer dan een jaar. Nederland moet niet van het gas af. De redenen zijn legio. Ondanks dat wordt wijk na wijk afgesloten van het gas en binnenkort is Amsterdam aan de beurt.

Hoogleraar Energiesystemen, David Smeulders, wordt door AT5 op dit onderwerp bevraagd. Zijn conclusie: 'De kosten zijn gigantisch en het zorgt juist voor nog méér CO2-uitstoot.'. Amen.

Het artikel lees je hier: bit.ly/2Q22xe5

Warmtepomp do or dont

Warmtepomp do or dont

BEER zorgt niet alleen voor de beste energietarieven tegen de beste voorwaarden. Nee, onze dienstverlening gaat verder dan dat. BEER adviseert ook bij energievraagstukken.
Zo krijgen we met regelmaat vragen over het wel of niet vervangen van een oude ketel voor een warmtepomp. Redenerend vanuit de eindgebruiker, wegen de voordelen niet op tegen de nadelen.
Warmtepompen werken niet in matig geïsoleerde woningen, maken veel herrie, zijn onderhoudsgevoelig en vreten elektriciteit. De conclusie van zowel BEER als de Consumentenbond is dan ook: De warmtepomp is zeker niet het ei van Columbus.
Betreft het een oudere woning dan raden we het zelfs ten zeerste af, besluit Arthur Post van BEER.
Heb je een energievraagstuk en wil je een objectief en altijd onafhankelijk antwoord? Mail BEER.

BEER
info@beer.nl

In 2019 nog meer betalen voor energie?

In 2019 nog meer betalen voor energie?

Stegen de energiekosten in 2018 al met gemiddeld 190 euro, in 2019 moeten consumenten nog dieper in de buidel tasten'. Afgelopen week was dit de boodschap waar het AD mee kwam. Het journalistieke stuk ging verder:
'Eneco verhoogt vanaf 1 januari zowel de stroom- als de gasprijs. Stroom wordt drie cent duurder per kw/h en gas 7 cent per m3. Gezinnen gaan hierdoor in 2019 ruim 200 euro extra betalen aan energie om over bedrijven nog maar te zwijgen. Maar niet als het aan BEER ligt.
BEER is al jaren verantwoordelijk voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt als het gaat om de scherpste energiedeals. Dat wil zeggen: 'De beste tarieven tegen de beste voorwaarden.'.
Loopt je energiecontract binnenkort af en ben je benieuwd wat BEER aan besparingen voor je bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan.


BEER
info@beer.nl

Warm huis en goed verlichte werkplek wordt luxe

Warm huis en goed verlichte werkplek wordt luxe

Hebben jullie hem ook gekregen? De brief op de mat van de energieleverancier met daarin de aankondiging dat gas en stroom fors duurder worden?
Onder andere vanwege de oplopende energiebelasting, btw en een duurzaamheidsheffing gaan we zoveel meer betalen dat een warm huis en goed verlicht kantoor een luxe wordt.
Maar niet als het aan BEER ligt. BEER is verantwoordelijk voor de scherpste energiedeals waar het gaat om zowel de zakelijke als de particuliere markt. En met de oplopende energiebelastingen en heffingen wil je toch echt zeker weten dat je niet teveel betaalt.
Dus... loopt je energiecontract binnenkort af en ben je benieuwd wat BEER aan besparingen voor je bedrijf of woning kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan.


BEER
info@beer.nl

Aan het gas

Aan het gas

De Nederlandse regering wil de huishoudens van het gas af hebben en dat heeft alles te maken met het verminderen van de CO2-uitstoot, de situatie in Groningen en de publieke opinie hieromtrent.

Wij burgers dreigen door de opgelegde maatregelen het kind van de rekening te worden. Heb je dit nog niet uit de kranten vernomen dan vat het bedrag op de komende energiefactuur het goed samen.

De verhogingen op de energiebelasting, de duurzaamheidsheffing en de BTW kunnen we niet tegengaan. Wel kunnen we kijken naar de energietarieven. BEER is de partij die hierin gespecialiseerd is. BEER is al jarenlang verantwoordelijk voor de scherpste maatwerk-energiedeals voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

Loopt je energiecontract binnenkort af? Benieuwd naar de energietarieven die BEER voor je bedrijf/ woning kan uitonderhandelen? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan.

BEER
info@beer.nl

Bizarre prijsstijging snelladen

Bizarre prijsstijging snelladen

Als hoeder van energietarieven monitoren wij de schommelingen op de energiemarkt en houden wij de berichtgeving over dit onderwerp nauwlettend in de gaten. Opvallend in De Telegraaf vandaag is het nieuws van autofabrikant Tesla.
Tesla verhoogt als eigenaar van de snellaadstations over de hele wereld de stroomprijzen met 40 procent. Elektrische autorijders betalen voortaan geen 20 cent maar 28 cent per kWh. Het bedrijf maakt als eerste fabrikant gebruik van de klimaatgekte en doet dat over de rug van de consument.
Is dit de prijs die we moeten betalen voor verantwoord klimaatbeleid of zorgt dit dat we teruggrijpen op fossiele brandstoffen? Wij zijn benieuwd naar jullie mening.


BEER
info@beer.nl
BEER. De scherpste energietarieven tegen de beste voorwaarden

BEER EN ENERGIE

 hgdfhmgfhfhj

GRATIS KOSTENONDERZOEK

GRATIS KOSTENONDERZOEK

In hoeverre houdt jouw organisatie zich serieus bezig met kostenreductie? In hoeverre ben je bewust van de maandelijkse bedrijfsuitgaven? Weet jij exact wat er iedere maand uit gaat en ook waar aan? Heb je dat inzicht? Als het antwoord 'ja' is dan kun je deze post als niet verzonden beschouwen. Maar wanneer je ook maar enigszins twijfelt... dan is het raadzaam om gebruik te maken van het aanbod van BEER.

BEER houdt in de maand mei de vijf grootste kostenposten van jouw organisatie tegen het licht. Die vergelijken wij vervolgens 1:1 met onze achterban (strategische partners en leveranciers) waar wij dagelijks tegen de scherpste tarieven, grootschalig inkopen. De rapportage die wij opmaken, zet de huidig lopende uitgaven af tegen de ideale situatie als BEER het voor jou overneemt.

Wat kost dit? In de maand mei helemaal niets. Ga naar 'Het Inkoopcollectief' op de homepage van onze website en meld je daar voor het gratis 'Kostenonderzoek' aan.

BEER

BEER verleast nieuwe Mercedes C 350 Hybrid

BEER verleast nieuwe Mercedes C 350 Hybrid

Nog geen twee weken geleden, ontvingen wij van een klant een offerte voor een Mercedes C 350 Hybrid. Afgelopen donderdag kreeg BEER het akkoord deze voor hem te bestellen.

Met de aanschaf, krijgt de klant een technologisch hoogstandje. De viercilinder benzinemotor zorgt samen met de sterke elektromotor voor een gecombineerd vermogen van 205 kW (279 pk) en een koppel van 600 Nm. Het zijn de prestaties van een sportauto, gekoppeld aan een gecertificeerd minimaal verbruik van slechts 2,1 liter brandstof per 100 kilometer. Door de lage CO2-emissies komt de Mercedes C 350 Hybrid bij zakelijke inzet in aanmerking voor 7% bijtelling.

Overweeg je ook een nieuwe auto te leasen maar ben je onvoldoende op de hoogte welke mogelijkheden er zijn? Laat het dan over aan BEER. BEER neemt het gehele proces van aanschaf voor je over. Of het nu gaat om full operational lease, financial lease of shortlease; BEER regelt het. Het enige wat wij van onze klanten verlangen, is dat ze instappen en wegrijden.

RESTAURANT MINOYU IN ZWOLLE BESPAART DANKZIJ BEER

RESTAURANT MINOYU IN ZWOLLE BESPAART DANKZIJ BEER

BEER houdt van uitdagingen. De opdracht die het bekende sushi restaurant Minoyu in Zwolle ons gaf, is zo'n uitdaging. Onderwerp van de opdracht betreft de inkoop van energie. Minoyu daagt BEER uit om tot een grotere besparing te komen dan de offerte waar het restaurant zelf mee komt.

Gezien de offerte heeft Minoyu haar huiswerk goed gedaan. Het voorstel dat BEER moest zien te overtreffen bewijst dat Minoyu - naast het maken van sushi - ook 'scherp inkopen' van tot topsport beschouwt.

De besparingsanalyse die BEER bij Minoyu neerlegt, laat zien dat collectieve inkoop loont. BEER weet onder dezelfde voorwaarden toch nog eens extra te besparen. Vanaf vandaag mogen we restaurant Minoyu in Zwolle dan ook tot onze klantenkring rekenen.

BEER IN ZEE MET XEROX

BEER IN ZEE MET XEROX

Deze week zijn Rex International en BEER een strategisch partnership met elkaar aangegaan. Met het tekenen van het partnercontract wordt Rex International first supplier waar het gaat om printing. Als officiële dealer van Xerox Nederland BV levert Rex International via BEER onder andere MFP's, enterprise print services en workcenters.

De strategische samenwerking heeft tot direct gevolg dat BEER voor onderwijsinstellingen, kantoren, bedrijven en organisaties zeer scherpe prijzen neer kan leggen voor alles wat maar met printing te maken heeft.


BEER contracteert NVD

BEER contracteert NVD

Afgelopen donderdag, de 19e februari, was er in Haarlem het tekenmoment tussen Cor Aalbregt, General manager van de NVD Beveiligingsgroep en Arthur Post, Algemeen directeur van BEER.

De NVD Beveiligingsgroep, opgericht in 1909, is de oudste zelfstandige particuliere beveiligingsorganisatie van Nederland. De organisatie, bestaande uit één hoofd- en vijf regiokantoren, biedt een totaalconcept op het gebied van beveiligingsoplossingen aan. Met het tekenen van het contract committeren beide partijen zich voor een periode van vijf jaar. Vanaf deze plek willen wij de NVD Beveiligingsgroep bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

BEER EN ONDERWIJS

BEER EN ONDERWIJS

Wat BEER tot missie verheven heeft, is dat organisaties doen waar ze goed in zijn. Voor de zorg betekent dat 'handen aan het bed'. De horeca moet gasten het ultieme avondje uit bieden. Productieomgevingen zoals fabrieken moeten simpelweg produceren en het onderwijs moet zich focussen op de overdracht van kennis en het leveren van een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van het kind/ jong volwassene.

Wat die laatste branche betreft is BEER de laatste tijd veel door onderwijsinstellingen benaderd om collectief voor hen in te kopen. Vanzelfsprekend voor de grootschalige inkoop van kantoorartikelen (papier, pennen en kleurpotloden) en daarnaast wordt BEER ook steeds vaker ingezet voor het regelen van energie, telecom, schoonmaak en beveiliging (cameratoezicht).

Door BEER in te zetten kan het onderwijs zich weer op de eigenlijke core business richten. BEER regelt en monitort alle facilitaire zaken. BEER staat met zijn één aanspreekpunt - één webportal - één app - één maandelijkse totaalfactuur, synoniem voor 'Eenvoud, gemak en totaalontzorging'.
 

TELECOMSCAN. HOE LIGT JOUW NETWERK ER BIJ?

TELECOMSCAN. HOE LIGT JOUW NETWERK ER BIJ?

Een van de diensten die BEER organisaties aanbiedt, is de Telecomscan. Wat wij, in samenwerking met onze partner VoiceByte, doen, is op locatie controleren of de infrastructuur aan data- en telefoonlijnen nog optimaal wordt gebruikt.

Het is namelijk eerder regel dan uitzondering dat organisaties voor lijnen betalen die al lang niet meer worden gebruikt. Het afsluiten en afstoten van deze lijnen zorgt meteen voor flinke besparingen.

De Telecomscan laat naast de overbodige lijnen ook zien wat de staat van het netwerk is. Risico's als uitval worden inzichtelijk gemaakt. Ook geeft de Telecomscan antwoord op de vraag of de infrastructuur nog geschikt is om innovaties op het gebied van telecom - die steeds meer vergen van het netwerk - aan te kunnen.

Meer weten? Vraag bij BEER de Telecomscan aan. Mail: info@beer.nl
BEER

BEER ONTVANGT OFFERTE-AANVRAAG VOOR KOFFIE

BEER ONTVANGT OFFERTE-AANVRAAG VOOR KOFFIE

Een mooie opdracht ontvangen om voor een klant - die drie middelgrote restaurants vertegenwoordigt - 600 kg Arabica koffiebonen en vier horeca koffiemachines tegen de beste prijs en afgezet tegen de beste voorwaarden, in te kopen.

BEER is inmiddels met een aantal koffiebranderijen in gesprek. Binnenkort meer! 

BEER BESPAART VOOR RESTAURANT UNO IN ZWOLLE

BEER BESPAART VOOR RESTAURANT UNO IN ZWOLLE

BEER werd door het Spaans/ Italiaanse restaurant UNO, gevestigd op de Nieuwe Markt 1 in het hartje van Zwolle, gevraagd een besparingsanalyse te doen. Het rapport wees uit dat het restaurant met bijna tweehonderd zitplaatsen een aanzienlijke kostenbesparing kan realiseren op energie.

BEER heeft daarop de realisering ingezet en via Essent - per direct - een grootgebruikerscontract voor restaurant UNO afgesloten.  

BEER KOOPT BEER.NL

BEER KOOPT BEER.NL

In de vier maanden die Beer inmiddels bestaat, is er geen dag voorbij gegaan dat we ons webadres moesten spellen. Koppelteken FTO vroeg daarbij ook vaak om uitleg. Toen we in de derde week van december de kans kregen om de domeinnaam www.beer.nl te claimen, was lang nadenken niet nodig.

Vanaf de eerste week van januari behoort www.beer-fto.nl tot onze - nu al roemruchtige - geschiedenis. 

BEER HOUDT ROADSHOW VOOR STRATEGISCHE PARTNERS

BEER HOUDT ROADSHOW VOOR STRATEGISCHE PARTNERS

Omdat Beer alle facilitaire en technische diensten over kan nemen, kunnen organisaties zich weer volledig focussen op hun eigenlijke corebusiness. Beer ontzorgt individuele ondernemers, grote overheidsinstellingen, profitorganisaties en collectieven zoals parkmanagement en ICT waarborg.

Het brede spectrum waarin Beer opereert, beslaat diensten voor kantoorartikelen, leaseauto’s, afval, telecom, koffie, brandpreventie, verzekeringen en autobanden. Waar het gaat om collectieven koopt Beer deze diensten in bij een strategisch partner. Vorige, deze en volgende week houdt Beer een roadshow waar leveranciers onder voorwaarden gevraagd wordt een strategische partnerschap met Beer aan te gaan.

Beer heeft inmiddels onder meer gesprekken gevoerd met A- organisaties/ Telecom challengers als Ahrend, Leaseplan, Tele2, Lyreco, Kwik-Fit, Gntel, Staples, Profile Tyre Center, Shanks, Viking, Huawei, Kwebbl, BMW Nederland, Goudse Verzekeringen, Ziggo, H2O Hypotheken, SITA, Voiceworks, Techdata etc.

Beer en Leaseplan tekenen samenwerkingsovereenkomst

Beer en Leaseplan tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op donderdag 30 oktober ondertekende Arthur Post namens Beer de partnerovereenkomst met LeasePlan Nederland NV. Laatstgenoemde partij werd vertegenwoordigd door Nico Van Rijn - Senior Account Manager.

Het contract is namens LeasePlan Nederland NV getekend door drs. B.J.P. Kleinherenbrink, Directievoorzitter en A.E. Bouma, Chief Financial Officer.

Met het ondertekenen van de partnerovereenkomst geven Beer en Leaseplan Nederland NV vorm aan een langdurige relatie die op dit moment al een vloot van dertig lease-auto’s kent.

LeasePlan is met een totaal wagenpark van 346.000 auto's één van werelds grootste leasemaatschappijen. In Nederland is LeasePlan marktleider.

Nico van Rijn over de samenwerking: "Door de samenwerking met Beer voorziet LeasePlan in een behoefte die wij steeds vaker en steeds sterker horen in de markt. Klanten van LeasePlan maken via Beer gebruik van onze faciliteiten, kennis en diensten voor een scherpe prijs. Beer is het aanspreekpunt voor de klant en regelt verder alles. Het mooie van de samenwerking is dat wij Beer betalen om onze klanten via Beer te ontzorgen. Uiteraard is het aan de klant of ze via Beer, via LeasePlan of via één van onze concurrenten de auto bestellen. Qua prijs zal het elkaar niets of nauwelijks ontlopen, maar via Beer is het voor de klant natuurlijk wel een stuk makkelijker."


Beer en Tele2 gaan partnerovereenkomst aan

Beer en Tele2 gaan partnerovereenkomst aan

Tele2 Nederland en Beer zijn een partnerovereenkomst aangegaan. Edwin Hagenouw, Manager Partner Sales bij Tele2 en Arthur Post, Algemeen directeur van Beer tekenden voor een langdurige samenwerking.

Tele2 Nederland is onderdeel van de Tele2 Group die in 10 landen actief is, te weten: Zweden, Noorwegen, Duitsland, Estland, Letland, Litouwen, Kazachstan, Kroatië, Oostenrijk en Nederland.

Core business én verantwoordelijkheid van Tele2 is het onderling in verbinding brengen, het faciliteren en het communiceren met mensen en organisaties. Tele2 levert innovatieve data- en communicatieoplossingen in heel Nederland en biedt essentiële producten en diensten in het dagelijks leven van mensen en bedrijven.

De partnerovereenkomst die tussen Beer en Tele2 is gesloten, zorgt dat Beer snel en eenvoudig de Telecomdiensten van Tele2 kan inzetten voor haar klanten. 

Tender brandpreventie (BMI's)

Tender brandpreventie (BMI's)

Veiligheid is altijd prioriteit nummer 1

Het grootste kapitaal waarover een organisatie beschikt, zijn de werknemers. Nog afgezien van het feit dat een organisatie geen bestaansrecht heeft zonder personeel, is er de morele verplichting die het management heeft om gevaarlijke situaties op de werkvloer uit te sluiten. Beer beseft zich dit terdege en organiseerde begin 2014 een tender brandpreventie (BMI's). Binnen de tender werden de aanbieders van te voren uitgebreid en zorgvuldig gescreend.  

Zeventien organisaties schreven zich voor de tender in. Bijgaand 
de wapenfeiten van onze aanbesteding voor BMI’s:

Domeinen:
brandmeldinstallaties, brandmeldsystemen, brandmeldcentrale’s, doormelingen naar brandweer, naar PMC’s, brandblussystemen, brandblussers, handblussers, brandpreventieplan, brandslanghaspels.

Aantal inschrijvingen: 17
Totaal inkoopvolume: € 124.500,- per jaar
Gerealiseerde besparing in euro's: € 31.671,-
Gerealiseerde besparing in percentage: 25,4%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal


Haak aan bij het Beer Volume-contract voor BMI's

Tender klimaattechniek

Tender klimaattechniek

Binnenklimaat behelst zoveel meer dan alleen een aangename temperatuur  

Als er iets is wat door organisaties wordt onderschat, dan is het wel het belang van een goed binnenklimaat. Klimaatbeheersing wordt daardoor vaak beschouwd als financiële sluitpost. Onterecht omdat een optimaal werkklimaat de productiviteit aanzienlijk doet verhogen en het ziekteverzuim terugdringt. Klimaatbeheersing is daarbij ook meer dan alleen het regelen van de temperatuur. Luchtvochtigheid, airconditioning, warmteterugwinning, ventilatie, luchtzuivering zijn zaken die onder het containerbegrip 'klimaatbeheersing' vallen.

Beer schreef een tender uit waarin alle zorg omtrent klimaatbeheersing is ondervangen. Uiteraard tegen de laagst mogelijke energiekosten en de beste service. Zevenentwintig organisaties schreven zich voor de tender in. Bijgaand de wapenfeiten van onze aanbesteding voor klimaatinstallaties:

Domeinen:
CV-installaties, luchtbehandelingsinstallaties, koeltechnische installaties, CV-ketels, boilers, hydrofoorpompen, regelkasten, koelhuizen, besturingssytemen, heaters, spiraal heaters, topkoeling, gebouwbeheersysteem, GBS, warmte terugwinningsinstallatie, HR-ketel, luchtbevochtigingsinstallaties, luchtbevochtigers, ventilatoren, service en onderhoud.

Aantal inschrijvingen: 27
Totaal inkoopvolume:
€ 879.000,- per jaar
Gerealiseerde besparing in geld:
€ 127.739,-
Gerealiseerde besparing in percentage:
14,3%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal

Haak aan bij het Beer Volume-contract voor Klimaatinstallaties

Tender Magazijnlogistiek

Tender Magazijnlogistiek

Het magazijn als kloppend hart van de onderneming

Een magazijn is de plek waar je tijdelijk je voorraad stalt om het later naar een andere bestemming te transporteren. Of de goederen nu voor eigen, intern gebruik of voor een externe markt zijn, moet voor het logistieke verhaal niet uitmaken. Het gevraagde moet immers zo snel mogelijk van punt A naar B. Ieder tekort heeft een hapering in de organisatie tot gevolg.

De bewegingen in een magazijn moeten daarom volkomen op elkaar zijn afgestemd. Materiaal en materieel mogen elkaar niet in de weg staan. Een goed magazijn is een geoliede machine. 

De partijen in magazijnlogistiek waarmee Beer om tafel zit hebben allen het predikaat: snel, veilig en betrouwbaar te zijn. Door ook nu weer in volume in te kopen profiteren deelnemers van deze tender van hoge kortingen waarmee ze op jaarbasis duizenden euro's konden besparen. 


Domeinen:
heftrucks (elektrisch, diesel, LPG), palletwagens, stapelaars, reachtrucks orderpickers, onderhoud of revisie magazijnstellingen, palletopslag, stellingbedieningsapparatuur, docks, shelters.

Aantal inschrijvingen: 11
Totaal inkoopvolume: € 181.500,- per jaar
Gerealiseerde besparing in geld: € 27.554,-
Gerealiseerde besparing in percentage: 15,5%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal

Haak aan bij het Beer Volume-contract voor Magazijnlogistiek

Tender liftonderhoud

Tender liftonderhoud

Op een lift moet je altijd kunnen vertrouwen

Het continu kunnen beschikken over gas, water, licht is essentieel voor een organisatie. Maar mocht er in de aanvoer een storing zitten dan is dit niet levensbedreigend. Niet voor de werknemers, niet voor de organisatie. Hoe anders is het als één van de liften niet doet wat hij moet doen? Een lift moet veilig zijn. Een andere optie is er niet. En daarom is periodiek onderhoud aan de lift essentieel. Let wel: er mag nooit op veiligheid worden bespaard. Door volume-inkoop kon Beer wel een erg scherpe prijs in de lift-tender neerzetten. 

Zesentwintig organisaties schreven zich voor de tender in. Beer sloot een contract voor het onderhoud van 100-den liftinstallaties. De wapenfeiten van onze lifttender:

Domeinen:
liftonderhoud, liftkeuringen, NLI, NEN 2767, spreek-, luisterverbindingen, liftrenovatie.

Aantal inschrijvingen: 26
Beheer over: 312 liftinstallaties
Totaal inkoopvolume: € 786.500,- per jaar.
Geraliseerde besparing in geld: € 325.980,-
Gerealiseerde besparing in percentage:
58,5%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal

Haak aan bij het Beer Volume-contract voor liftonderhoud

Tender koffievoorziening

Tender koffievoorziening

Koffie. De smeerolie van iedere organisatie

Goede koffie is essentieel binnen de muren van iedere zakelijke omgeving. De afwezigheid van koffie doet revoluties op de werkvloer ontketenen. En als het vloeibare zwarte goud niet over de gewenste smaak beschikt dan heeft dat meteen zijn weerslag op zowel de werksfeer als de productiviteit. Niet alleen werknemers  doen het goed op koffie. Ook (potentiële) klanten waarderen koffie die vers en donker van smaak is en waar het aroma werkelijk vanaf spat. Kortom: met koffie wil je niet knoeien.

Beer organiseerde in 2014 een tender met alleen de beste partijen. Zevendertig deelnemers schreven zich voor de tender in waar meer dan alleen koffie werd geserveerd. Thee, chocolademelk behoorden ook tot de standaard.  De wapenfeiten van onze koffietender:

Domeinen:
koffieapparatuur, technisch onderhoud, koffie, koffiebonen, koffiefilters, thee, chocolademelk, verbuiksartikelen.

Aantal inschrijvingen: 37
Totaal inkoopvolume: € 606.000,- per jaar (21.450 fte's)
Geraliseerde besparing in geld: € 141.804,-
Gerealiseerde besparing in percentage:
23,4%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal.

Haak aan bij het Beer Volume-contract voor Koffievoorzieningen