COVID-19
VOORKOM DE VERSPREIDING VAN CORONA
Meer dan 5000 doden en 40.000 besmettingen in Nederland. Dat zijn tot nu toe de kille totaalcijfers van het RIVM. In 2020 overleden gemiddeld 3134 mensen per week aan Corona. Volgens virologen is de pandemie nog lang niet op zijn retour. De sterfte- en ziektecijfers ten gevolge van COVID-19 zullen zonder de juiste beschermingsmiddelen alsmaar blijven stijgen. Maar niet als het aan BEER ligt. 

BEER importeert gecertificeerde beschermingsmiddelen waaronder: mondkapjes, desinfectie-zuilen, schorten en schermbrillen. Deze verstrekken we vervolgens aan ziekenhuizen (UMC, Meander), luchtvaartmaatschappijen (KLM, Lufthansa), horeca (de Librije), het MKB, schoonmaakbedrijven en kapsalons. 

INS & OUTS:

Klik op de afbeelding om de PDF te downloaden met daarin alle ins & outs
FFP2 Mondkapjes


DE FFP2 MONDKAPJES HEBBEN EEN ECM CERTIFICATE OF COMPLIANCE EN ZIJN VOORZIEN VAN FDA KEURMERK. ZE WORDEN GELEVERD IN GESEALDE VERPAKKINGEN MET DAARIN VIJF MONDKAPJES. 

DE MONDKAPJES ZIJN BIJ OPENEN METEEN KLAAR VOOR GEBRUIK EN HOEVEN DUS NIET IN ELKAAR TE WORDEN GEZET. 

Desinfectie-zuilen


BEPERK DE OVERDRACHT VAN VIRUSSEN EN BACTERIËN MET DEZE DESINFECTIE-ZUILEN DIE VERKRIJGBAAR ZIJN IN 3 VERSCHILLENDE UITVOERINGEN EN EVENTUEEL IN EIGEN HUISSTIJL. 

ELKE ZUIL WORDT GELEVERD MET EEN OPSTARTPAKKET DIE BESTAAT UIT: DESINFECTIEMIDDEL, TISSUES EN VUILNISZAKKEN.

Desinfectiemiddelen


DE DESINFECTERENDE HANDGELS HEBBEN EEN ANTIBACTERIËLE WERKING. VIRUSSEN WORDEN METEEN GEDOOD. REINIGT HANDEN EFFECTIEF OP EEN GECONCENTREERDE BASIS VAN ALCOHOL.

BEER'S COLLECTIEVE INKOOPKRACHT RESULTEERT IN EEN SCHERP CONCURRERENDE  PRIJSSTELLING VOOR DE VERSCHILLENDE HANDGELS.

Aanschaf beschermingsmiddelen
Ook klanten, medewerkers en jezelf beschermen tegen het Coronavirus? Neem dan contact op met BEER voor de aanschaf van zéér scherp geprijsde, gecertificeerde COVID-19 beschermingsmiddelen.